In tijden van onzekerheid en stress, is het makkelijk om het overzicht te verliezen. Tijdens deze workshop gaan wij op zoek naar innerlijke rust, meer positiviteit, laten wij los en bereiden ons voor op een toekomst, die zowel binnen als buiten KLM. Ga op zoek naar je eigen talenten en zie welke mogelijkheden er voor jou liggen.


Hi, Wij zijn Sharon Noija en Chantal de Wild


Sharon: Ik heb jarenlange ervaring als recruiter en HR adviseur in het bedrijfsleven en de zorg. Nu run ik mijn eigen bedrijf "Via Sharon Coaching & HR advies", ben ik loopbaancoach en gespecialiseerd in werkgeluk en de arbeidsmarkt. Door bewustwording ontdek je steeds meer aspecten van jezelf en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Met dit programma krijg je grip op jouw loopbaan en ervaar je minder stress. Betrokken en nieuwsgierig luister ik naar jouw verhaal om van betekenis te zijn in jouw professionele groei. Samen met mij kom je in beweging en zet je telkens een stap verder naar jouw vrijheid, (werk) geluk, jouw Next Destination.


Chantal: Stewardess, eigenaar van The House of Coaching, Business Coach, gecertificeerd Life Coach met een specialisatie in Positieve Psychologie. Na jaren ervaring in de luchtvaart wilde ik iets gaan doen met mijn overige talenten en passie, namelijk coaching. In 2016 ben ik met de opleiding daarvoor gestart en in de afgelopen jaren heb ik al meerdere clienten mogen coachen in het verkrijgen van innerlijke rust, loslaten en een positieve mindset. Al mijn kennis, ervaring en skills heb ik nu voor jou gebundeld in deze 15-daagse online workshop, aangezien ik van mening ben dat iedereen het verdiend om grip te hebben op zijn/haar leven, in balans te zijn en te genieten van elke dag.

Prijs inclusief Live Coaching Call

€49,55

Next Destination Workshop

The House of Coaching


Wat kun je verwachten?

Het programma is zo in elkaar gezet dat je de perfecte afwisseling hebt in zowel mindset als loopbaanbegeleiding. De onderwerpen zijn volledig op elkaar afgestemd en vullen elkaar zo mooi aan voor een optimaal resultaat. De onderwerpen die wij behandelen zijn zowel privé, tijdens je carrière bij KLM als daarbuiten in te zetten. Elke onderdeel bevat een video en werkboek dat je kan downloaden en/of uitprinten, daarbij heb jij levenslange toegang tot deze workshop! De beste investering die je ooit zal doen, is de investering in jezelf, en dat is wat wij jou bieden.


Bonus

Elke 1e en 15e van de maand zullen wij een live group call organiseren, waarin jij vragen kan stellen en wij nog dieper met jou op bepaalde onderwerpen en uitdagingen in kunnen gaan. Zo haal jij het beste uit jezelf en deze workshop.


Wat anderen zeggen


Ik ben blij met de afwisseling. Het geeft mij niet alleen rust maar vooral vertrouwen dat het op welke manier dan ook wel goed komt en dat ik daar zelf een bijdrage aan kan leveren. Ik zit nu zelf achter het stuur en heb grip. Dat voelt beter als niks doen in deze onzekere tijden. Ik merk ook dat ik opgewekter ben en krijg dat ook terug. Dank!